Revetlla de Festa Major

Ball

Divendres 26 de juliol de 2024 / A partir de les 23 h / Parc Central

Concerts d'Hotel Cochambre, Mataró Rumba All Stars, Las Pacas i sessió final de Dj Badabronx.

La Revetlla de Festa Major es convertirà en una nit molt 'gamberra' i molt mataronina. En tots els grups que hi actuen hi ha músics amb lligams mataronins, i a totes les actuacions hi ha posades a escena desenfadades, alegres i satíriques. Ho trobarem a les lletres de les cançons i en la manera de tocar els instruments, de cantar els temes, de relacionar-se amb el públic... Bona música, humor i un punt de transgressió assegurada!

Hotel Cochambre
És un dels millors grups de versions del país, i a cada concert ho dona tot per demostrar-ho. Durant les seves actuacions és impossible parar de ballar, cantar i riure, i és que són sinònim de festa per la barreja d’elegància i picardia en la seva posada a escena.

Mataró Rumba All Stars
El Maresme és substrat de rumba catalana, i aquesta formació musical és un bon exemple de la vitalitat i vigència d’aquest gènere musical tan festiu, alegre i arrelat al territori. De fet alguns integrants del grup són gitanos catalans familiars d’artistes tan coneguts com Peret o Moncho, i també hi ha músics procedents del grup Patriarcas de la Rumba. Per a aquesta ocasió la banda ha reunit deu músics que faran un recorregut des de la rumba més clàssica de Peret fins a Gato Pérez o Los Amaya. Tota una festa musical per a totes les edats que encomanarà l’alegria per la música, la festa i la vida.

Las Pacas
El grup fusiona gèneres musicals tan dispars com la copla amb el rock i el punk, i aconsegueix un efecte únic perquè fa possible el que sembla impossible: una barreja de copla, rumba i flamenc amb l’energia del rock, el punk i el heavy. I funciona! 

DJ Badabronx
Acabarem la nit amb un discjòquei resident a la sala Clap de Mataró. Les seves sessions inclouen èxits actuals tant internacionals com nacionals, clàssics del rock que tothom ha cantat, música urbana, disco, funk, electrònica i una preferència especial per temes de la dècada dels dos mil.


Tipus d'activitat:
Consells i serveis:

També et pot interessar…