Les Santes Esportives


El programa esportiu de Les Santes torna de nou aquest any amb rècord de participació... Més d’una trentena d’esdeveniments esportius organitzats pels clubs i entitats de la ciutat fan palès que hi ha moltes ganes de gaudir de l’esport a la Festa Major. I així ho podrem fer, en la participació, l'exhibició i la competició esportiva. Els carrers, platges i equipaments tornen a ser un aparador de l’esport a la ciutat. Mataró és una ciutat esportiva. Viu-la!

Recordem que cal inscripció prèvia telemàtica per poder participar a la Travessa nedant al Port i a la Cursa Popular de Les Santes. 

Les Santes Esportives 2024 estan patrocinades per Toyota Marescar Mataró 

Programa de Les Santes Esportives


Àlbums fotogràfics

Reculls de fotografies


També trobareu informació de Les Santes Esportives a Twitter: @esportmataro #SantesEsportives2024, i al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Mataró (c. de Sant Cugat, 169) o bé per correu electrònic a esports@ajmataro.cat.

Les Santes Esportives han estat organitzades per les entitats indicades, amb la col·laboració i suport del Servei d’Esports. Els actes són responsabilitat de cada entitat organitzadora.

El programa es pot sotmetre a alguna modificació d’última hora. En aquest cas, es farà saber a través dels mitjans de comunicació, aquest mateix web, les xarxes socials de l’Ajuntament i el Servei d’Esports i el Servei d’Atenció Ciutadana (tel. 010 o 900 859 009 des de fora de Mataró), de dilluns a divendres de 8 a 19 h excepte festius. El preu de les trucades dependrà en cada cas de les tarifes estipulades per cada operador.