Requisits de Festa Major

Ball

Diumenge 28 de juliol de 2024 / 23 h / Parc Central

Gaudirem dels balls en parella i de les cançons de sempre, que passen de generació en generació: pasdobles, txa-txa-txa, valsos, tangos... a càrrec dels amics de l'orquestra La Principal de la Bisbal.

Requisits és el ball amb més encant de la Festa Major. Aquest any tindrem una decoració especial fruit del taller Flors i colors. A Cerdanyola fem Santes. Ha estat una activitat que s'emmarca dins de la campanya Diver Estiu de l'Ajuntament de Mataró, i ha constat en preparar la decoració de l’acte.

El taller, adreçat a infants a partir de 7 anys, ha estat dinamitzat per Carla Trabal Fàbregas, guanyadora del concurs de disseny del cartell del 8 de març. 

L'organització ha estat liderada per l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats de l'Ajuntament de Mataró, amb l'objectiu d'aproximar Les Santes al barri de Cerdanyola i obrir el perfil dels voluntaris.


El 28 de juliol és de La Principal de la Bisbal

La formació empordanesa va ser creada l’any 1888. És la cobla oficial de la Generalitat de Catalunya, títol obtingut el 1932 i restituït el 1978. Va ser distingida amb la Creu de Sant Jordi l’any 1988 i amb el Premi Nacional de Cultura el 2014. Francesc Cassú i Jordi és el director de la cobla orquestra des del 1992. La qualitat de les seves interpretacions i l’acurada tria del repertori són indiscutibles. La Principal de la Bisbal té una relació molt especial amb Mataró. Ha estat venint a la nostra Festa Major des de fa més de cent anys de manera gairebé ininterrompuda, i des de fa uns anys cada 28 de juliol participa en tres actes de Les Santes: la ballada de sardanes del matí al Pati de la Residència, el concert de sardanes de la tarda al mateix lloc i el ball de Requisits de la nit.

Tipus d'activitat:
Consells i serveis:

També et pot interessar…