No n'hi ha prou!

Acte tradicional

Diumenge 28 de juliol de 2024 / A les 2 de la nit del diumenge 28 al dilluns 29 / Davant l'Ajuntament

Ni aquesta nit ni mai. L’acte No n’hi ha prou! és el crit unànime que expressa el sentiment mataroní d’aquests dies. 

Amb l’arribada del dia 29, ara són les comparses les que es revelen i surten de matinada per compartir amb la gent el desig que la festa no s’acabi. Les Diablesses, la Momerota, el Drac, l’Àliga i la Família Robafaves aniran sortint de l’Ajuntament i ballaran entre elles, amb la gent i amb banys de foc. La música en directe de La Principal de la Nit des dels balcons del consistori farà augmentar l’emoció de l’acte. Anirem repetint la tornada No n’hi ha prou! entre cançó i cançó, i vibrarem amb els balls finals en solitari d’en Robafaves.


Per garantir el bon funcionament de la nit, a partir de les 22 h, hi haurà un dispositiu de control d’accés a la zona del No n’hi ha prou. No s’hi podrà accedir amb vidre ni objectes que es puguin considerar perillosos en actes multitudinaris.
Nit de rauxa però també nit de seny. Si beveu, feu-ho amb moderació; respecteu en tot moment les figures i seguiu les indicacions dels responsables dels actes. Protegiu-vos bé de la pirotècnia (roba còmoda i de cotó i protecció auditiva). Si teniu cap problema o bé presencieu alguna situació d’abús o delictiva, truqueu al 112.

Tipus d'activitat:
Consells i serveis:

També et pot interessar…