No n'hi ha prou!

Acte tradicional

Dijous 28 de juliol / 2 h / Ajuntament de Mataró (C. de la Riera, 48)

Aquest any, més que mai, no en tindrem prou. Amb la sensació que ens han pres alguna cosa aquests dos darrers anys, l’únic que podem fer és viure més intensament actes de la festa com aquest, que ens permet una proximitat única amb les comparses, un bany de foc i balls nocturns amb les Diablesses, la Momerota, el Drac, l’Àliga i la Família Robafaves. La Principal de la Nit hi posarà la música pròpia de l’acte i altres temes coneguts per tothom.


Per garantir el bon funcionament de la nit, hi haurà un dispositiu de control d’accés a la zona del No n’hi ha prou. No s’hi podrà accedir amb vidre ni objectes que es puguin considerar perillosos en actes multitudinaris.


Nit boja, nit de rauxa però també nit de seny. Si beus, fes-ho amb moderació; respecta en tot moment les figures i segueix les indicacions dels responsables dels actes. Protegeix-te bé de la pirotècnia (roba còmoda i de cotó i protecció auditiva). Si tens cap problema o bé presencies alguna situació d’abús o delictiva, truca al 112.

Tipus d'activitat:
Consells i serveis: