La gravetat de Coulomb

Concert

Dilluns 26 de juliol / 21 h / Escola Marta Mata
1 euro

Un concert molt original que combina la tradició i la innovació, els sons tradicionals d'instruments com el flabiol i l'acordió i els gèneres musicals de ball d'envelat amb una mirada d'avui

UNIFICACIÓ D'ACTUACIONS! 

Només hi haurà el concert de les 21 h. Si teniu entrades per a les 23.30 h rebreu indicacions per canviar-les per a les 21 h o bé podeu demanar el retorn de l'import de les entrades si envieu un correu electrònic a [email protected]

Si, encara no fa cent anys, un flabiolaire sol o petites orquestrines feien ballar un poble sencer, avui sembla una tasca gairebé impossible. Gairebé, perquè la proposta de La gravetat de Coulomb, precisament, vol recollir els gèneres de ball més comuns a la plaça i a l’envelat i fer-los un homenatge.

Ho fan amb una formació que parteix dels sons tradicionals com el flabiol, l’acordió diatònic o el clarinet baix, però no defuig jugar amb altres sonoritats tot incorporant instruments de percussió, pedals o noves harmonies que ens hi permetin empatitzar en ple segle XXl.

Gaudirem d'un concert diferent, original, ple de tradició i innovació, amb pasdobles, balls plans, boleros o rumbes que prendran de nou el protagonisme amb un so cuidat, que alhora ens permet sentir l’essència del que ballaven els nostres avis, però amb una mirada nova plenament encertada i virtuosa.

Tipus d'activitat: