Big Band Jazz Maresme & Susana Sheiman

Concert

Diumenge 28 de juliol de 2024 / 22.30 h / Espai Familiar del Nou Parc Central

La convidada especial del concert serà Susana Sheiman i no Laura Simó com s'havia anunciat inicialment

La Big Band Jazz Maresme cada any prepara molt bé el seu concert de Les Santes. La formació sap escollir els millors músics i cantants com a convidats per oferir un concert molt especial.

La convidada del concert d'avui és Susana Sheiman, una de les veus més personals i aclamades del jazz estatal actual. Nascuda a Madrid el 1973, inicià la seva trajectòria professional als 16 anys com a vocalista.

La cantant confessa la seva admiració per Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Billie Holiday, Anita O’Day, Judy Garland, Kay Starr, Aretha Franklin, Nancy Wilson i Rachelle Ferrell, cantants que l’han inspirat en la creació del seu propi estil personal.

La calidesa del seu timbre de veu, la varietat de matisos, el seu ampli registre, la força de la seva posada a escena i la intensa expressivitat de les seves interpretacions converteixen els concerts en moments únics.

La seva veu ha estat present en escenaris com el Palau de la Música Catalana, la Sala Apolo de Barcelona, el Festival de Jazz de Terrassa, el Festival de Jazz de Sant Sebastià, etc. També ha participat en festivals internacionals com els de Ramatuelle, Foix i Marciac (França) o el del Lincoln Center de Nova York, entre d'altres.

Al llarg de la seva carrera Susana Sheiman ha actuat acompanyada per grans jazzmen com Frank Wess, Jesse Davis, Brad Leali, Nicholas Payton, Donald Brown, Alain Guiu, Jean-Pierre Derouard, Santiago del Queixal, Juan Carlos Calderón, Dani Alonso i Ignasi Terraza.

Tipus d'activitat:

També et pot interessar…