Anem a tancar

Cercavila

Dilluns 29 de juliol de 2024 / 19.15 h / Des de l'Ajuntament

Arriba la tarda del 29, la tarda dels comiats. Podrem acompanyar les comparses institucionals en l'última cercavila, i ho farem amb alegria, corresponent-los als bons moments que hem compartit aquests dies de Festa Major.

A Can Marfà gaudirem dels últims balls, les últimes espurnes i les últimes dormides. I podrem dir-nos, mútuament: Passi-ho bé, fins l'any que ve!

Recorregut: Ajuntament, La Riera avall, carrer d’en Pujol, plaça Xica, carrer de Sant Cristòfor, Baixada de les Escaletes, carrer de Sant Joan, carrer de Cristòfor Colom i Can Marfà


A la cruïlla entre el carrer de Colom i el carrer de Sant Joan hi haurà un Espai accessible de Les Santes. En aquest tram la cercavila moderarà l’ús dels artificis pirotècnics, les comparses transitaran de manera tranquil·la i ordenada sense canvis de direcció, la percussió dels músics serà uniforme i constant. A més a més, hi haurà: espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda, un/a informador/a sobre el desenvolupament de l’acte, un espai privat per afavorir la calma i assistència sanitària. 

Tipus d'activitat:
Consells i serveis:

També et pot interessar…