Anada a la Residència Sant Josep

Cercavila institucional

Diumenge 28 de juliol de 2024 / 10.30 h / Des de l'Ajuntament

Aquest any la visita de les comparses institucionals i les autoritats a la residència s'avança mitja hora. A més a més totes les comparses faran els balls propis just llavors, a l'arribada a la residència, i l'objectiu del canvi és que el màxim d'avis i àvies puguin gaudir dels balls. 

A continuació hi haurà la ballada de sardanes amb la cobla La Principal de la Bisbal. Cap al final de la ballada de sardanes, la Família Robafaves complirà amb la tradició de fer rotllana i ballar la sardana repetida. A continuació totes les comparses i la Banda de l'Agrupació Musical del Maresme s'acomiadaran amb un ball conjunt. Tornaran tots en cercavila cap a l'Ajuntament, aquest cop baixant la Muralla de Sant Llorenç fins a la cruïlla amb La Riera i la plaça de Santa Anna, i pujaran Riera amunt fins a l'Ajuntament, on faran els balls propis, les dormides i una mica de gresca, que és Festa Major!


Hi haurà un Espai accessible de Les Santes a la Muralla de Sant Llorenç amb el carrer de Sant JosepEn aquest tram la cercavila moderarà l’ús dels artificis pirotècnics, les comparses transitaran de manera tranquil·la i ordenada sense canvis de direcció, la percussió dels músics serà uniforme i constant. A més a més hi haurà: espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda, un/a informador/a sobre el desenvolupament de l’acte, un espai privat per afavorir la calma i assistència sanitària. 

Tipus d'activitat:
Consells i serveis:

També et pot interessar…