Les Santes Esportives

Les Santes Esportives apleguen una vintena d’esdeveniments esportius per gaudir-ne com esportista o espectador, que converteixen els diferents equipaments i espais de la ciutat en un aparador de l’esport mataroní, sota la organització dels clubs i entitats esportives de la ciutat i la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró. 

Un any més, els actes esportius del programa de Les Santes conviden a viure i formar part de l’esport de la ciutat, ben especialment aquesta edició en què de mica en mica es van reprenent l'activitat després de l’inevitable parèntesi de la pandèmia. L’esport torna amb més empenta que mai i amb totes les mesures de prevenció i seguretat, i ens convida a totes i tots a acompanyar-lo en aquest retrobament  tan esperat.

Apunta-t'hi!

CURSA POPULAR LES SANTES SUSPESA
 
Suspenem la cursa com a mesura de prevenció amb motiu de la situació sanitària actual. 

Però no volem quedar-nos sense córrer! Us convidem a fer-ho igualment dels dies 24 a 28 de juliol, amb el vostre grup bombolla o bé individualment, per la ciutat, per la muntanya... suma quilòmetres i fem una Cursa de Les Santes diferent!

Properament, hi haurà disponible el dorsal en aquest mateix web. Compartiu a les xarxes la vostra cursa particular amb el dorsal i a partir del 29 de juliol podreu descarregar-vos el diploma de participació. 

#CursaLesSantes2021  @esportmataro   @matarocat 

Programa d'actes esportius

També trobareu informació de Les Santes Esportives a Twitter: @esportmataro #SantesEsportives, i a la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró (c. de Sant Cugat, 169) o bé per correu electrònic a esports@ajmataro.cat.

Les Santes Esportives han estat organitzades per les entitats indicades, amb la col·laboració i suport de la Direcció d’Esports. Els actes són responsabilitat de cada entitat organitzadora.

El programa es pot sotmetre a alguna modificació d’última hora. En aquest cas, es farà saber a través dels mitjans de comunicació, aquest mateix web, les xarxes socials de l’Ajuntament i la Direcció d’Esports i el Servei d’Atenció Ciutadana (tel. 010 o 807 11 70 10 des de fora de Mataró), de dilluns a divendres de 8 a 19 h excepte festius. El preu de les trucades dependrà en cada cas de les tarifes estipulades per cada operador.

Les Santes Esportives