Les Santes Esportives


Després de l'aturada que hem patit els dos darrers anys, el programa d'actes de Les Santes Esportives torna de nou aquest any amb més empenta que mai! Ho demosta la més d’una vintena d’esdeveniments esportius que han organitzat els clubs i les entitats de la ciutat.
Hi ha ganes de tornar a gaudir de l’esport a la Festa Major, i ho podrem gaudir des de la participació, l'exhibició i la competició esportives. Els carrers, platges i equipaments tornen a ser un aparador de l’esport a la ciutat. Mataró és una ciutat esportiva. Viu-la!

Aquest any cal inscripció prèvia telemàtica per poder participar a la Travessa nedant al Port i a la Cursa Popular de Les Santes

Properes activitats


També trobareu informació de Les Santes Esportives a Twitter: @esportmataro #SantesEsportives2022, i al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Mataró (c. de Sant Cugat, 169) o bé per correu electrònic a esports@ajmataro.cat.

Les Santes Esportives han estat organitzades per les entitats indicades, amb la col·laboració i suport del Servei d’Esports. Els actes són responsabilitat de cada entitat organitzadora.

El programa es pot sotmetre a alguna modificació d’última hora. En aquest cas, es farà saber a través dels mitjans de comunicació, aquest mateix web, les xarxes socials de l’Ajuntament i el Servei d’Esports i el Servei d’Atenció Ciutadana (tel. 010 o 900 859 009 des de fora de Mataró), de dilluns a divendres de 8 a 19 h excepte festius. El preu de les trucades dependrà en cada cas de les tarifes estipulades per cada operador.