Únic. Balls, sons i emocions

Acte de cultura popular i música

Dissabte 24 juliol / 21.45 h i 23.30 h / Plaça de l'Ajuntament
1 euro

Espectacle musical creat pel músic Llibert Fortuny amb les comparses mataronines com a protagonistes

La celebració de la festa en les circumstàncies actuals ha suposat tot un repte en què hem treballat conjuntament l’Ajuntament i membres de les comparses institucionals. Des de fa mesos s’ha dissenyat un acte que compleixi amb les normes sanitàries vigents, però que alhora conservi l’essència dels moments més especials de Les Santes: els balls i la música que donen vida a les comparses. És per això que hi ha hagut tot un procés creatiu que ha donat el seu fruit. Viurem un acte únic, extraordinari. Un acte multidisciplinari, contemporani i respectuós amb el patrimoni festiu.

Cada dia, del 24 al 29 de juliol, gaudirem de l’Àliga, la Família Robafaves i els Nans, la Momerota i la Momeroteta, el Drac i el Dragalió i les Diablesses en un acte sense precedents, sota la direcció artística del músic i compositor Llibert Fortuny, amb la participació dels músics Gary Willis i Gergo Borlai, de músics de les comparses i de la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme, sempre fidel acompanyant musical de la Festa Major.

Serà tota una experiència emocional entorn de Les Santes i els seus protagonistes, conservant i reinterpretant símbols de la identitat mataronina.

L'acte no és apte per a persones amb fotosensibilitat. Durant l'acte hi haurà pirotècnia, tingueu-ho en compte si voleu venir amb infants que els pugui afectar.

Si voleu conèixer una mica més les nostres comparses, visiteu la pàgina web dedicada a elles.