Activitats a l'Espai Familiar

Jocs, contes, pintura, circ...

Divendres 26 de juliol de 2024 / De 18 a 21 h / Espai Familiar del Nou Parc Central

A l'Espai Familiar de Les Santes trobareu molt més que espectacles. Hi ha diversos espais per fer activitats i viure noves experiències!

Espai de dibuix i pintura
Un espai per impulsar la creativitat dels infants, per dibuixar i pintar què són Les Santes i els seus protagonistes. Hi trobareu les taules, les cadires, els colors i la complicitat dels alumnes de l’Aula de Teatre que dinamitzaran l’espai.

Espai de jocs gegants
Hi trobareu un espai gegantí per compartir en família jocs tradicionals als quals normalment juguem a una altra escala. Els jocs gegants posaran a prova la vostra habilitat i afavoriran la cooperació i l’enginy per superar-los! 

Racó de contes 
Les Biblioteques de Mataró han preparat un espai acollidor per triar i remenar contes, un lloc on compartir moments de lectura i de complicitat entre petits i grans.

El circ dels sentits
Instal·lació per a tota la família. A partir de la història d’una nena que hi veia amb les mans viurem una experiència sensorial màgica que ens farà reflexionar, sentir i expressar sobre la vivència d’haver visitat aquest circ meravellós. A càrrec de Mumusic Circus.

La ruleta dels ODS
Aquí teniu una ruleta gegant que proposa reptes de manera lúdica a través de manualitats i jocs per a tota la família. Mataró és una ciutat compromesa amb els ODS, els Objectius de Desenvolupament Sostenible, disset objectius globals establerts per les Nacions Unides que la humanitat ha d’afrontar abans del 2030. A través de la ruleta els descobrirem i ens haurem de comprometre a ser partícips de l'Agenda Urbana 2030 de la ciutat, perquè tots i totes volem un món millor.

Mamífera. Punt de lactància en col·lectiu
És un espai segur, confortable i d’accés lliure que permet alletar les criatures amb tranquil·litat. L’objectiu de la instal·lació és visibilitzar la necessitat d’espais de cures a la ciutat, i que la lactància deixi de ser un acte individual i viscut de manera aïllada.

Hi ha servei gratuït de guardacotxets. També podeu demanar descomptes del 50% de l’import del tiquet d’aparcament als pàrquings Espai Firal - Parc Central (P6) i Plaça Granollers (P5), gestionats per PUMSA.

Tipus d'activitat:
Consells i serveis:

També et pot interessar…