Vols formar part del voluntariat de Les Santes?


Vols formar part de Les Santes des de dins? Vols donar un cop de mà a l'organització, i participar en alguns actes?  

La Festa Major és possible gràcies a la implicació de moltes persones. La iniciativa popular, l’associacionisme i el voluntariat han fet de Les Santes una referència cultural i patrimonial de primer ordre. 

La festa propicia la possibilitat de col·laborar en diverses de les tasques de suport imprescindibles per la celebració dels d’actes. Entre els actes hi ha el Desvetllament Bellugós, l’Escapada a negra nit, el Ball de Dracs o la Gegantada, entre molts d’altres. 

Us animem a viure aquesta experiència única des de dins i a contribuir a fer de Les Santes una gran festa. 

Inscriviu-vos del dijous 13 al diumenge 30 de juny als següents enllaços. Hi podeu indicar el tipus d’actes i de tasques que preferiu realitzar:


Soc major d'edat. Formulari d'inscripció      Soc menor d'edat. Formulari d'inscripció

L'edat mínima per inscriure’s és de 7 anys. Les persones menors de 16 anys no poden participar als actes de foc i fins als 11 anys el voluntariat s’ha de realitzar amb l’acompanyament d’una persona adulta.

També us podeu inscriure presencialment a l’Espai Mataró Connecta (plaça de la Muralla, 21 de dilluns a dijous de 9 a 18 h i divendres de 9 a 15 h), a les oficines de Cultura Mataró (c. de Sant Josep, 9  dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 h) o bé a qualsevol oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Mataró.

Per a qualsevol dubte contacteu amb nosaltres al telèfon 93 758 23 61 o bé a l'adreça electrònica cultura@ajmataro.cat