Preguntes més freqüents

+ Fins quan puc comprar les entrades a un acte?

Fins l’hora de l’accés a l’acte, que és sempre 30 minuts abans de l’hora d’inici. La compra sempre s’haurà de fer a través d’Internet. L’enllaç de compra el trobareu a l’Agenda d’actes del web lessantes.cato bé directament a codetickets.cat. No hi haurà servei de taquilla.

+ A partir de quina edat he de comprar entrada per a una criatura?

A partir d’un any del nen o nena.

+ On està la botiga de Les Santes?

Podeu fer la vostra compra o devolucions per Internet al web de la Botiga o bé al mòdul que hi ha a la plaça de Santa Anna del 23 al 29 de juliol de 17.30 a 21 h, i també el matí del dissabte 27 d'11 a 13.30 h. El local del carrer de Sant Agustí està tancat.

+ On puc aconseguir el cartell i programes de Les Santes?

A les oficines de Cultura (c. de Sant Josep, 9, de dilluns a divendres), al Museu de Mataró (El Carreró, 17 de dimarts a dissabte de 17 a 20 h i dissabtes i diumenges d'11 a 14 h. També n'hi ha a centres cívics i a diversos comerços de la ciutat. 

+ Què passa si tenia una reserva per a un acte però no he fet el pagament?

Ha finalitzat el període de confirmació de la reserva mitjançant el pagament d’un euro per entrada, i tots els seients amb reserva han quedat alliberats. Podeu provar de fer la compra directament a través de l’Agenda d’actes del web lessantes.cato bé directament a codetickets.cat

+ Com puc fer una devolució d’un article que he comprat a la botiga de Les Santes?

Presencialment al carrer de Sant Agustí, 14-16, cada dia fins al 30 d juliol de 17 a 20 h o bé virtualment a través d’aquesta pàgina de la botiga

+ No puc anar a un acte. Puc retornar l’entrada?

Sí, sisplau aviseu a través el correu electrònic  entradeslessantes@ajmataro.cati indiqueu-hi la referència de la vostra entrada i les vostres dades.

+ En l’acte Fot-li foc, hi ha perill de que les guspires arribin al públic? S’ha d’anar protegit? 

En un principi hi ha prou distància amb el públic, però sempre és possible que alguna guspira arribi a la gent. Protegiu sobre les criatures. I us recomanem que us protegiu les oïdes amb taps o cascs.

+ Es pot entrar i/o sortir d’un espectacle una vegada començat?

No, cal que us mantingueu al vostre seient, a no ser que es tracti d’una urgència.

+ He de portar la mascartea tota l’estona?

Sí. Heu de respectar les normes establertes per contenir el contagir de la covid-19. Podeu consultar-les aquí

+ On es fan exactament els concerts del Port?

A l’esplanada de l’aparcament del Port

+ Duració de l’actuació Mostra de balls?

Tots els actes duren aproximadament 1 hora

+ Hi ha ombra als espectacles?

No s’ha posat cap sistema per crear artificialment ombra als espais. Protegiu-vos bé en els actes que se celebren al migdia amb barret, i hidrateu-vos força.

+ Es pot anar amb cotxet per a les criatures? 

No hi haurà una zona habilitada per guardar-hi cotxets, us recomanem que no vingueu amb cotxets

+ Tinc entrades a nom d’una persona, pot anar-hi una altra? 

Podeu escriure un correu a entradeslessantes@ajmataro.cat, adjuntant l’entrada que es vol canviar de nom i indicant el nom complet, correu electrònic, DNI i telèfon de la persona que anirà. També podeu venir a les oficines del carrer de Sant Josep, 9 de dilluns a divendres de 9 a 14 h i us farem el canvi (amb la informació que us demanem a punt)

+ Hi ha espais habilitats per a persones amb mobilitat reduïda? 

Sí, tots els seients es poden convertir en espais per a cadires de rodes i tots els espais tenen accés adaptat.

+ Hi haurà servei de bar? 

No. Està prohibit menjar, beure o fumar als espais de Les Santes (excepte aigua per hidratar-se i protegir-se de la calor)

+ Si anem pel carrer més tard de la 1 de la matinada, tindrem algun problema per no respectar el toc de queda? 

En els casos dels actes culturals es permet tornar més tard de la una de la nit a casa. Conserveu la vostra entrada per si algú us la demana. No us recomaneu que tardeu més de mitja hora o el temps raonable que es pot tarda en arribar al vostre domicili. Us recordem que la mobilitat està aquests dies restringuida des de la una de la matinada fins a les 6 del matí.

+ On puc aconseguir el faldó de Les Santes?

A la seu del NEM (Negoci Empresa Mataró), al carrer de Sant Benet, 43. Té un preu de 18 euros


Si no has trobat la resposta que cercaves, escriu un correu electrònic a cultura@ajmataro.cat o bé truca’ns de 9 a 14 h al telèfon 93 758 23 61