Les Santes Esportives


El programa esportiu de Les Santes torna de nou aquest any amb rècord de participació... Més d’una trentena d’esdeveniments esportius organitzats pels clubs i entitats de la ciutat fan palès que hi ha moltes ganes de gaudir de l’esport a la Festa Major. I així ho podrem fer, en la participació, l'exhibició i la competició esportiva. Els carrers, platges i equipaments tornen a ser un aparador de l’esport a la ciutat. Mataró és una ciutat esportiva. Viu-la!

Recordem que  cal inscripció prèvia telemàtica per poder participar a la Travessa nedant al Port i a la Cursa Popular de Les Santes


Properes activitats


També trobareu informació de Les Santes Esportives a Twitter: @esportmataro #SantesEsportives2024, i al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Mataró (c. de Sant Cugat, 169) o bé per correu electrònic a esports@ajmataro.cat.

Les Santes Esportives han estat organitzades per les entitats indicades, amb la col·laboració i suport del Servei d’Esports. Els actes són responsabilitat de cada entitat organitzadora.

El programa es pot sotmetre a alguna modificació d’última hora. En aquest cas, es farà saber a través dels mitjans de comunicació, aquest mateix web, les xarxes socials de l’Ajuntament i el Servei d’Esports i el Servei d’Atenció Ciutadana (tel. 010 o 900 859 009 des de fora de Mataró), de dilluns a divendres de 8 a 19 h excepte festius. El preu de les trucades dependrà en cada cas de les tarifes estipulades per cada operador.