Informació d'interès

Entrades

Enguany gaudirem d’una programació rica en música, espectacles i cultura popular. Ens hem hagut d’adaptar a la normativa vigent per prevenir la covid-19, i l’assistència als actes haurà de ser amb aforament limitat, entrada preassignada i els assistents hauran d’estar asseguts. L'ajuntament ha fet un gran esforç per oferir un sistema d'obtenció d'entrades just i accessible a tota la població.

Entrades de pagament (1 euro per persona). Hi ha hagut un període de reserva d'entrades.Als actes amb més demanda que oferta s'ha fet un sorteig. Les persones agraciades al sorteig han tingut un període per efectuar el pagament de les entrades i les que no han estat abonades s’han posat a la venda.

Cal reserva prèvia en tots els actes (excepte els que per gaudir-los no s’ha d’accedir a cap espai concret: Barram, Toc d’ofici, Matinades i Castell de Focs). Hi ha el preu d’1 euro per entrada.

Podeu fer la compra a través de l’acte de l’Agenda del web o bé directament a la pàgina web de codetickets. Es pot fer la compra fins al moment d'accés a l'acte, mitja hora abans de l'inici, sempre que hi hagi entrades disponibles i efectuant la compra a través d'Internet.

Hi ha alguns actes que no tenen cost: els que per gaudir-los no cal accedir a cap recinte o espai tancat i els que se celebren a la basílica de Santa Maria (assaig de la Missa de les Santes i Ofici de les Santes) i a l'església de Sant Josep (concerts de la Coral La Nota, el Cor Madrigalista i l'Orquestra de Mataró), en els que hi haurà aforament limitat i també s'haurà de reservar entrada a través del web recintes.cat

Hi ha hagut unificació de passis algunes nits, en què només hi haurà el concert o bé l'espectacle de les 21 h. També s'ha hagut de cancel·lar algun acte per contactes estrets amb positius de covid-19. Consulteu les afectacions aquí.

Les Santes en directe

Els espais de la Festa

Aquí podreu consultar els espais en què hi ha programació de Les Santes, quina és la seva ubicació i el detall dels actes.

La Botiga de Les Santes

La botiga és exclusivament en línia. Podeu fer les vostres compres a botiga.lessantes.cat

Hi trobareu la samarreta de Les Santes i altres articles, com ventalls, tovalloles, gorres, bosses...

Rebreu la vostra comanda a casa. Si heu de fer canvis i devolucions ho podeu fer a través de botiga.lessantes.cat o bé al local del carrer de Sant Agustí, 14-16 (del 5 al 30 de juliol de 17 a 20 h)

Més informació

Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró 
C. de Sant Josep, 9. Tel. 93 758 23 61
cultura@ajmataro.cat
Horaris d’obertura i venda d’entrades:
de dilluns a divendres de 9 a 14 h 

Oficina d’Atenció Ciutadana 
La Riera, 48
De dilluns a dijous de 9 a 15 h. Divendres de 9 a 14 h.
Telèfon 010 (807 11 70 10 des de fora de Mata­ró): de 8 a 19 h, de dilluns a divendres excepte festius. El preu de les trucades dependrà en cada cas de les tarifes estipulades per cada operador. 

Oficina de Turisme 
La Riera, 48. Tel. 93 758 26 98
turisme@ajmataro.cat
Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 19 h. Diumenges i festius de 9.30 a 13.30 h