Reserva i compra d'entrades de Les Santes

Enguany gaudirem d’una programació rica en música, espectacles i cultura popular. Ens hem hagut d’adaptar a la normativa vigent per prevenir la covid-19, i l’assistència als actes haurà de ser amb aforament limitat, entrada preassignada i els assistents hauran d’estar asseguts. L'ajuntament ha fet un gran esforç per oferir un sistema d'obtenció d'entrades just i accessible a tota la població. 

Entrades de pagament (1 euro per persona). Hi ha hagut un període de reserva d'entrades. Als actes amb més demanda que oferta s'ha fet un sorteig. Les persones agraciades al sorteig han tingut un període per efectuar el pagament de les entrades fins al divendres 16 de juliol. Les entrades que no han estat abonades s'alliberaran i es posaran a la venda el dilluns 19 de juliol. La compra es pot realitzar des de l'acte de l'Agenda del web de Les Santes o bé directament des de la pàgina web de codetickets

Hi ha alguns actes que no tenen cost: els que per gaudir-los no cal accedir a cap recinte o espai tancat i els que se celebren a la basílica de Santa Maria (assaig de la Missa de les Santes i Ofici de les Santes) i a l'església de Sant Josep (concerts de la Coral La Nota, el Cor Madrigalista i l'Orquestra de Mataró), en els que hi haurà aforament limitat i també s'haurà de reservar entrada a través del web recintes.cat


RESERVA: Del 14 de juny al 9 de juliol

No cal córrer! Podeu mirar-vosel programa tranquil·lament, organitzar-vos i anar fent les inscripcions de reserva. No per fer-ho primer teniu l'entrada assegurada, ja que si hi ha més demanda que oferta de seients per un acte, hi haurà un sorteig.

Es podrà fer una reserva d’entrades:
Virtualment a través de la pàgina web de codetickets

Presencialment 

 • A les oficines de Cultura (c. de Sant Josep, 9, de dilluns a divendres de 9 a 14 h)
 • Als casals de gent gran de dilluns a dijous de 10 a 12 h:
  • Casal de gent gran del Parc (avinguda del Corregiment, 28)
  • Oriol Batista (carrer del Pla de Bages, 49)
  • Santes-Escorxador (carrer de Floridablanca, 118)

La demanda està limitada:

 • 6 entrades com a màxim
 • Només una petició per acte: s’haurà d’escollir només un dia i una hora entre les diverses funcions existents
 • Les dades necessàries per efectuar la reserva seran:
  • Nom i cognoms de totes les persones assistents. Els nens i nenes més grans d’un any caldrà que reservin seient
  • Adreça electrònica de contacte
  • Telèfon de contacte
  • DNI dels assistents. En el cas dels menors que no en tinguin, haurà de constar-hi el d’un adult responsable. El DNI es podrà sol·licitar en el moment de l'accés a l'acte.

CONFIRMACIÓ RESERVA: Entre el 10 i el 12 de juliol

CAS A) En els actes en què el nombre de reserves no ha superat les places disponibles els titulars de la reserva heu d'haver rebut un correu electrònic que confirma les vostres entrades. Per completar el procés caldrà abonar 1 euro per entrada
 

CAS B) En els actes en què hi hagi hagut més demanda d’entrades que l’aforament previst, hi ha hagut un sorteig entre totes les reserves. Si la vostra reserva ha estat confirmada per aquest sorteig, podreu completar el procés d'adquisió de les entrades realitzant la compra d'1 euro per entrada. Heu hagut de rebre un correu electrònic amb les instruccions per realitzar la compra a través de la plataforma codetickets. 

Si la reserva s’ha fet telemàticament, haureu rebut la confirmació o bé el resultat del sorteig a través d’un correu electrònic. 
Si la reserva l’heu fet presencialment, la comprovació també l’haureu de fer presencialment a les oficines de Cultura o bé al casal de gent gran on hagueu fet la reserva presencial.

PAGAMENT: Del 13 al 16 de juliol

Període per fer efectiu el pagament de les entrades. En aquest moment caldrà registrar-se a la plataforma de pagament i tornar a facilitar el DNI. En el cas dels menors que no en tinguin, haurà de constar-hi el d’un adult responsable. El DNI es podrà sol·licitar en el moment de l'accés a l'acte.

 • Si heu fet la reserva telemàticament, podreu pagar amb targeta de crèdit a través de l’enllaç que hi haurà al correu electrònic de confirmació de la reserva.
 • Si heu fet la reserva presencialment, caldrà tornar presencialment a fer el pagament, amb targeta de crèdit o bé en efectiu. 

COMPRA PRESENCIAL D'ENTRADES DE LES SANTES
Tant pels actes en què us han confirmat la reserva per correu electrònic com per noves compres d'actes que encara tenen disponibilitat de seients, podeu venir a fer la compra presencialment del dimarts 13 al divendres 16:

 • A les oficines de Cultura de 9 a 14 h (c. de Sant Josep, 9)
 • A la taquilla del Teatre Monumental de 17 a 21 h (La Riera, 169)

Si teniu alguna incidència en el procés de compra de les entrades podeu enviar un correu a entradas@codetickets.com

Si teniu algun dubte més genèric sobre el procés de reserva i compra de les entrades escriviu un correu electrònic a entradeslessantes@ajmataro.cat

NOVES ENTRADES: A partir del 19 de juliol

En el cas dels actes que la demanda d'assistència no hagi superat l'oferta, les entrades ja es poden comprar.

En el cas dels actes en què hagi calgut sorteig, les reserves afortunades que no hagin estat pagades el dia 16 de juliol quedaran anul·lades i s’alliberaran els seients a partir del dilluns 19 de juliol. La compra es podrà fer a través de la mateixa plataforma de reserva i venda d'entrades: codetickets o bé de l'Agenda del web de Les Santes

Si teniu qualsevol incidència durant el procés de reserva i compra podeu enviar un correu electrònic a l'adreça entradeslessantes@ajmataro.cat

Haureu d'accedir als espais de celebració dels actes 30 minuts abans de l'inici, i seguir les indicacions del personal responsable. Cal que mantingueu la distància social.

En els actes Únic. Balls, sons i emocions i Fot-li foc! hi haurà pirotècnia. És convenient que us protegiu les oïdes i compte si hi aneu amb infants als que els pugui afectar.

Protegiu-vos del sol i hidrateu-vos bé, sobretot si aneu a actes al migdia.

En el cas que algun acte s'hagi de suspendre a causa de la pluja o altres raons imprevistes es retornarà l'import de les entrades a través del mateix procediment amb què es va fer la compra.