Lux. Manel Quirós

Manel Quirós presenta una exposició en què les fotografies tenen un denominador comú: la màgia de la llum de Les Santes. La subtilesa de la llum lliga amb els records d’un infant, els seus, i de com ha viscut sempre la Festa Major de la seva ciutat, Mataró.

L’artista mostra una habilitat increïble per captar l’instant just en què un punt de llum, un focus, o la diversitat lumínica d’un espai adquireix el protagonisme que li atorga la capacitat de crear bellesa. Per a ell, la fotografia és una finestra del temps i la memòria, una manera de narrar una història amb pinzellades poètiques. I això és el que ens ofereix: un passeig per Les Santes de l’any passat, una reconstrucció de la realitat a través de la memòria visual, i ho fa amb un muntatge modern que té la llum com a protagonista. Imprescindible. No us la perdeu!


El fotògraf mataroní, resident a Edimburg, va estudiar fotografia, comunicació visual i fotoperiodisme. Ha desenvolupat la seva dedicació a la fotografia documental en multitud de països del món. Actualment treballa en grans projectes editorials fotogràfics. Ha obtingut diversos premis i reconeixements en el món de la fotografia, i ha publicat dos llibres.

Podeu conèixer-lo una mica més a www.manelquiros.com

Del 18 de juliol a l’1 de setembre
Inauguració el dijous 18 a les 19.30 h

Can Palauet (c. d’en Palau, 32).
De dimarts a dissabte, de 17 a 20 h i dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14 h. Tancat els dilluns i el 15 d’agost.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró