Oscar Torres + La Otra + Valira + Buhos + Angangas

Dissantes

dissabte 20 de juliol

21 h

Passeig marítim. Escenari Espigó

El passeig marítim (Escenari Espigó) i la platja acolliran el conjunt d'activitats promogudes per la Fundació el Maresme, que té com a objectiu promoure la inclusió social i la participació activa de les persones amb discapacitat intel·lectual. Pots contribuir-hi a través del marxandatge, el sopar i les begudes a les barres. Vine, participa, solidaritza't i gaudeix!

Pels volts de les 21 h, començarem a abraçar una nit que amb les hores anirà guanyant intensitat. Soparem amb en Santi i l’acompanyament de les cançons d’Oscar Torres, conegut com “el cantautor rumbero”, a qui li agrada narrar històries quotidianes, vivències i problemes socials a ritme del ventilador. Prendrà el relleu la cantautora madrilenya La Otra, que convidarà el públic mataroní a tastar les seves lletres iròniques i crítiques, però alhora intimistes.

La nit s’anirà escalfant amb els Valira, el nou projecte del guitarrista de La Raíz, Juan Zanza. A Mataró presentaran la seva mescla de rock i rap, amb detalls electrònics. Guitarres poderoses d’un grup que farà aixecar els braços als fans de La Raíz.

I sense adonar-nos-en arribarà el gran moment de la nit: l’actuació dels Buhos. Els de Calafell han tingut un èxit extraordinari amb Volcans; ells són pura energia, són festa, són reivindicació i sempre desprenen bon rotllo. Amb el seu darrer disc, La gran vida, s’han convertit en un dels grups festius de referència al país. No us els perdeu!

La festa acabarà amb Angangas, un grup de versions capaç de repassar temes que van des del funk dels 80 a la música actual, passant pels clàssics del rock i els ritmes llatins.

Hi haurà una zona adapatada (davant de l'escenari) per a persones amb mobilitat reduïda.

Organitzen: Fundació el Maresme i Ajuntament de Mataró