Únic. Balls, sons i emocions

Acte de cultura popular i música

Dimarts 27 juliol / 21.45 h i 23.30 h (ATENCIÓ CANVI D'HORA EN LA 2A SESSIÓ) / Plaça de l'Ajuntament
1 euro

Acte de cultura popular creat pel músic Llibert Fortuny amb les comparses mataronines com a protagonistes

(ATENCIÓ CANVI D'HORA EN LA 2A SESSIÓ. Començarà a les 23.30 i no a les 23.45 h)

La celebració de la festa en les circumstàncies actuals ha suposat tot un repte en què hem treballat conjuntament l’Ajuntament i membres de les comparses institucionals. Des de fa mesos s’ha dissenyat un acte que compleixi amb les normes sanitàries vigents, però que alhora conservi l’essència dels moments més especials de Les Santes: els balls i la música que donen vida a les comparses. És per això que hi ha hagut tot un procés creatiu que ha donat el seu fruit. Viurem un acte únic, extraordinari. Un acte multidisciplinari, contemporani i respectuós amb el patrimoni festiu.

Cada dia, del 24 al 29 de juliol, gaudirem de l’Àliga, la Família Robafaves i els Nans, la Momerota i la Momeroteta, el Drac i el Dragalió i les Diablesses en un acte sense precedents, sota la direcció artística del músic i compositor Llibert Fortuny, amb la participació dels músics Gary Willis i Gergo Borlai, de músics de les comparses i de la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme, sempre fidel acompanyant musical de la Festa Major.

Serà tota una experiència emocional entorn de Les Santes i els seus protagonistes, conservant i reinterpretant símbols de la identitat mataronina.

L'acte no és apte per a persones amb fotosensibilitat. Durant l'acte hi haurà pirotècnia, tingueu-ho en compte si voleu venir amb infants que els pugui afectar.

Si voleu conèixer una mica més les nostres comparses, visiteu la pàgina web dedicada a elles.

Tipus d'activitat: