Sara Roy + 31 FAM + Angangas

Concerts Dissantes

Dissabte 20 de juliol de 2024 / A partir de les 22.30 h / Parc Central

Al Parc podeu gaudir d'un bon sopar i de música fins ben entrada la matinada. Des que acabi la flashmob fins a l'inici dels concerts gaudirem de la música de Dj Albert Vega.

A partir de les 22.30 h hi haurà el concert de la cantant i compositora catalana Sara Roy. Es va iniciar de ben jove a la música, i en el seu moment va formar part del grup de música infantil Macedònia. Aviat va començar a compondre i tocar temes propis, i després del senzill Som ha presentat el seu primer disc, (A)MAR., format per cançons potents i alegres i altres de més íntimes i profundes, i totes i cadascuna fetes amb una estima que impregna tot el treball musical.

A continuació, cap a la mitjanit, actuarà 31 FAM. Ara mateix és el grup referent de la música urbana del país, amb un disc d'or i milions de visites a les plataformes on es pot escoltar les seves cançons. Estan participant als principals festivals musicals, amb totes les entrades venudes. El grup està format per sis joves que són pura energia: Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam. Té una sonoritat i estil propis a partir del dancehall, trap, r'n'b, reggaeton i funk, i canta en diversos idiomes (català, castellà i anglès) amb lletres directes, inspirades en la vida quotidiana i un punt descarades que connecten amb el públic jove.

Igual que a les Dissantes de l'any passat, tancarà la nit el grup Angangas, format per músics joves, que aporta festa a partir de les versions d'èxits que fan cantar i ballar a tothom, des de clàssics dels anys 80 fins a temes de l'actualitat.

Amb aquesta iniciativa la Fundació el Maresme continua promovent la inclusió social, en aquest cas compartint els dies de Les Santes que tots vivim intensament. Col·labora amb la fundació a través del marxandatge, consumint a les barres o bé quedant-te a sopar.

Organitzen: Fundació el Maresme i Ajuntament de Mataró
Tipus d'activitat:
Consells i serveis:

També et pot interessar…