Pelat i Pelut

Concert

L’any passat esperàvem que el grup ens presentés el seu disc, però no va poder ser. Ara sí, els tindrem aquí, amb la seva música rumbera i molt més. El grup ens transmetrà el seu optimisme i alegria amb les seves cançons. Les lletres arrencaran més d’un somriure i la música, fruit de la fusió de ritmes mediterranis, farà ballar tothom

El grup presenta el seu primer àlbum, i és tota una declaració d'intencions: portar-nos la bona sort. I ho fan mirant la mala sort de cara, a través de 13 cançons. 

A la formació osonenca no li fa por enfrontar-se a les supersticions de malastrugança; al contrari, les desafia utilitzant-les com a imatge del disc: creuar-se un gat negre, passar per sota una escala, brindar amb aigua, deixar la bossa de mà a terra, etc. Afirmen que tot és una qüestió d'actitud, i no han dubtat a anar publicant els seus singles el dia 13 de diferents mesos.  

El públic coneix Pelat i Pelut perquè sempre han fet rumba catalana, però aquest cop han decidit fer un pas endavant, despullar-se davant del públic i fer una música més personal.

La banda, integrada per nou músics, ha compartit escenari amb Oques Grasses, La Pegatina, La Troba Kung Fu, Quimi Portet, Rumba Tres, Kaotiko, El Canijo de Jerez, entre d'altres. I han col·laborat en treballs d'Oques Grasses i Txarango.


No hi haurà servei de barres en aquest espai, podeu anar als establiments de restauració de la zona

Tipus d'activitat:
Consells i serveis:

També et pot interessar…