Mostra de balls propis de les comparses de Mataró

Cultura popular

Dimarts 27 juliol / 10.30 i 12.30 h / Plaça de l'Ajuntament
1 euro

Mostra de balls propis de les comparses de Mataró

Enguany trobarem a faltar les cercaviles amb les nostres estimades comparses. Acompanyar-les en els seus itineraris cap a un acte, o que la passejada i veure-les ballar siguin l'acte mateix, seran presents en els nostres desitjos de cara a la Festa Major de l'any que ve. 

Però no ens quedarem sense compartir moments màgics amb les nostres figures i comparses: cada dia al matí ballaran i encendran foc a la plaça de l'Ajuntament. Viurem una dormida d'una manera diferent, però gaudirem de la gresca de les Diablesses i els Tabalers do Maresme; dels balls de la Momerota i la Momeroteta, les quals aquesta Festa Major no podran ser tan trapelles com sempre, amb l'acompanyament dels seus grallers; el Dragalió i el Drac també mostraran els seus balls pausats i compassats; l'Àliga, sempre majestuosa, i els seus músics, i finalment la Família Robafaves i els Nans, els balls més aplaudits: les dues coreografies dels Nans, el ball conjunt de la Família Robafaves, el de les dues parelles de gegants i els balls d'en Robafaves, dels quals la mainada mai no en té prou!

Si voleu saber-ne més sobre la música i els balls de les comparses mataronines, visiteu la pàgina web que hi tenim dedicada.

Tipus d'activitat: