La Principal de la Nit: Músiques del No n'hi ha prou!

Concert

Dimecres 28 juliol / 21 i 23.30 h / Escola Rocafonda
1 euro

Concert amb les músiques d'un dels actes més emblemàtics de Les Santes

El No n'hi ha prou! és un dels actes de Les Santes que més trobarem a faltar aquest any. Els balls de les comparses, entre elles i amb la gent a tocar, no és possible, però sí que podrem gaudir de les músiques que formen part de l'acte, i que ens serviran per reviure grans moments i somiar amb els que vindran. D'altra banda, serà una manera de poder apreciar més detingudament la bellesa i qualitat musical de les peces del repertori musical que ens oferirà La Principal de la Nit.

Marcel Casellas i La Principal de la Nit és una formació musical que fou molt activa la primera dècada d'aquest segle. Va enregistrar quatre CD. La formació integra els cinc instruments de la cobla (flabiol, tible, tenora, trompeta i fiscorn) tocant sobre bases pregravades. El 2007, per iniciativa de les entitats de cultura popular de Mataró, el grup va rebre el triple encàrrec de la creació de la peça "No n'hi ha prou", els arranjaments dels balls més representatius de les comparses de la ciutat i el disseny musical de la festa. Des de llavors, cada any per Les Santes, la formació toca aquestes músiques des del balcó de l'ajuntament. 

Aquest any no podem recuperar la festa amb el seu format habitual, però tindrem un concert amb tot aquest corpus musical propiciant espais per la improvisació instrumental i rapsòdica. Amb Elisenda Vilarrubias, tenora; Jordi Campos, tible; Joan Moliner, flabiol; Ivó Oller, trompeta; Jordi Montasell, fiscorn; Joan López, bateria, i Marcel Casellas, DJ i direcció.

Tipus d'activitat: