La Passada

Cercavila tradicional de Festa Major

Dijous 27 de juliol de 2023 / 18 h / Des de l'Ajuntament

La cercavila més llarga de la Festa Major, amb moments de lluïment de totes les comparses que en formen part. És l’ocasió perfecta per veure-hi tots els elements que apareixen al cartell de Les Santes: les Diablesses i els Tabalers do Maresme; la Momeroteta, la Momerota i els seus grallers; el Dragalió, el Drac i els seus tabalers; els Cavallets de Mataró; la Colla Castellera Capgrossos de Mataró; l'Herald i les Trampes; els Nans i la Família Robafaves amb els flabiolaires; l'Àliga i els Ministrils; els Macers, les autoritats i la Banda de l'Agrupació Musical del Maresme. Els identifiqueu tots? En falta algun?


Recorregut: Ajuntament, La Riera amunt, carrer d’Argentona, carrer d'El Torrent, plaça de Les Tereses, carrer de Montserrat, La Rambla, plaça de Santa Anna i La Riera amunt fins a l'Ajuntament

A la cruïlla entre el carrer d’Argentona i el Caminet de les Vinyes hi haurà un Espai accessible de Les Santes. En aquest tram la cercavila moderarà l’ús dels artificis pirotècnics, les comparses transitaran de manera tranquil·la i ordenada sense canvis de direcció, la percussió dels músics serà uniforme i constant. A més a més hi haurà: espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda, un/a informador sobre el desenvolupament de l’acte, un espai privat per afavorir la calma i assistència sanitària. 

Tipus d'activitat:
Consells i serveis:

També et pot interessar…