Broadway Santes

Musical

Dimarts 23 de juliol de 2024 / 19 i 21 h / Teatre Monumental (La Riera, 169)
17 euros

Presentació del primer musical participatiu de Mataró, que evoca els grans clàssics del teatre musical

Aquest espectacle convertirà Mataró en la capital dels musicals, i hi trobarem fragments de la cartellera de Broadway i el West End.

Broadway Santes s'ha plantejat com un projecte participatiu que compta amb la implicació i participació d'escoles i entitats de dansa i arts en viu de la ciutat i de la comarca: Escola Heidi Consegal, Mataró Teatre Musical, Swing Maresme, La Base Mataró, +QBall, La Nave, Escola de dansa M. Àngels Ramos, Casa de Andalucía de Mataró, Sala Cabanyes i l'Aula de Teatre de Mataró. També hi ha la participació especial de dues escoles que no són de Mataró, La Caixa dels Trons de Premià de Mar i Forum Licano de Lliçà de Vall.

El repertori, d’allò més variat, viatja pels temes més emblemàtics de Cabaret, The Phantom of the Opera, The Miserables, Mar i Cel, West Side Story, Chicago, Mamma Mia, Cats, Cantando bajo la lluvia, Evita, Rent, entre d’altres. 

A càrrec de la companyia Suerte en mi vida, sota la direcció general de Marc Flynn i la direcció musical de Dídac Flores.

Hi actuen els actors i actrius professionals Jordi Coll, Lu Fabrés, Mònica Vives, Marc Flynn i la jove promesa Mireia Federico.

A més a més la companyia ha comptat amb la col·laboració especial dels artistes Àngels Gonyalons i Carlos Gramaje.

L'espectacle vol ser un punt de trobada entre professionals, joves promeses i alumnes que comparteixen un projecte il·lusionant comú, unint esforços i talent en una funció memorable.

Durada: 75 minuts.
Espectacle per a tots els públics.


Organitza: Companyia Suerte en mi vida
Tipus d'activitat:

També et pot interessar…